De kampleiding

Lieke Klijn Whiiiiiiieeeeeew Wwwhiiiiieeeeww! (Jaja, je moet bij het eerste Volley Tilburg kamp zijn geweest om die te snappen!) Ik loop al een aantal jaartjes mee als leiding van het jeugdkamp, eerst bij Triade-vct en nu natuurlijk bij Volley Tilburg. Elk jaar heb ik weer zin in het jeugdkamp: Een heel weekend vol gezelligheid, spellen en lekker gek doen!  Lieke Klijn
Lisa Ruijzenaars Hallo allemaal,

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lisa en ik volleybal al vanaf dat ik zeven was. Het jeugdkamp was en is nog steeds mijn favoriete weekend van het jaar! Toen ik zelf als jeugdlid nog mee mocht, vond ik de gezelligheid op het kamp en met de leiding altijd super. Nu mag ik zelf als leiding mee om het kamp voor jullie zo gezellig mogelijk te maken. Dat moet lukken toch?

Om alvast in de sfeer te komen, heb ik een raadsel voor jullie. Ik ben zelf namelijk een aantal keren mee op kamp geweest als jeugdlid en leiding. Tijdens het kamp krijg je altijd een heel mooi kampshirt. Nu ben ik heel benieuwd of jullie kunnen raden hoeveel kampshirts er thuis in mijn kast liggen….?

Lisa Ruijzenaars
Bram Mutsaers Hoi ik ben Bram Mutsaers en ga al enkele jaren mee als leiding op jeugdkamp.

Ik ben vooral in de organisatie van het kamp betrokken en in de technische zaken tijdens het kamp. Ik zorg voor de muziek, zodat iedere kamp weer een groot feest wordt.

Bram Mutsaers
Margot van Ham Heee hallo! Ik ben Margot en al zolang als ik me kan herinneren een fanatieke kampganger. Hoewel, zolang er geen spinnen op de kamplocatie zaten, want daar ben ik nogal bang voor…. Nu ga ik inmiddels al flink wat jaren mee als kampleiding, en dit vind ik telkens weer een feest! Volleyballend zie je me nog maar één keer in de week, want ik vind het heel leuk om mijn tijd te besteden aan de jeugdkampcommissie natuurlijk, en samen werd het toch een beetje te druk. Ik hoop dat jullie er al net zoveel zin in hebben als ik; dan komt het helemaal goed! Margot van Ham
Simone van Ham Je ziet me niet vaak in de zaal, maar volleybal hoort altijd nog een beetje bij mij! Op kamp zul je me veel rond zien rennen, mogelijk veel te vroeg (misschien met te veel kabaal), en dat wordt een en al gezelligheid 🙂 je moet me niet altijd te serieus nemen, alleen af en toe als ik dat vraag. Dat moet lukken toch?! Simone van Ham
Tom Sparidans Hallo allemaal! Ik ben Tom Sparidans en ondertussen al 19 jaar. Volleyballen doe ik al heel mijn leven, maar als leiding mee naar het jeugdkamp is voor de eerste keer dit jaar. Het kamp gevoel ken ik zeker, want ik ben als kind vaak genoeg mee gegaan.

Ik heb er al zin in! Jullie ook?

p1070749
Loes van Tilborg Heehallootjes, ik ben Loes en jarenlang ben ik fanatiek meegegaan op volleybalkamp. Nu ben ik alleen iets te oud om nog door te kunnen als kampganger dus dan maar als leiding toch? 🙂

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, ik hoop jullie ook!

IMG_4083 copy
Marleen Wiersema

Hallo allemaal, ik ben Marleen en alweer 31 jaar oud. Ik heb een dochtertje van bijna 2. Ik heb heel veel zin om er samen met jullie een supertof kamp van te maken!

Marleen Grassens
Mila van Hoof

Heyheyyy! Mijn naam is Mila en mijn grootste hobby is volleybal dat doe ik dan ook al bijna heel mijn leven. De leukste activiteit van het jaar is natuurlijk jeugdkamp. Zelf ben ik maar liefst 11 keer mee geweest als jeugdlid op jeugdkamp. En vanaf dit jaar mag ik eindelijk mee als leiding. Ik heb super veel zin in, en ik hoop jij ook! 😉

Jeske van Dongen Hoi hoi!! Ik ben Jeske van Dongen en kom uit Tilburg. Ik heb 15 jaar lang met ontzettend veel plezier gevolleybalt, maar helaas laat mijn been het niet meer toe door een blessure. Om die super gezellige volleybalsfeer toch nog mee te kunnen maken ga ik kei graag mee op kamp met jullie! Ik heb er weer zin in!
Teun Pijnenburg Hee jij daarIk ben Teun, 19 jaar, energiek, enthousiast en houd van een feestje. Nou heb ik vernomen dat jeugdkamp een feest is. Dus ik ben van de partij. Houd jij ook van feestjes dan zou ik zeggen doe eens gek en schrijf je in. Je kunt mij kennen als trainer en coach en als je me niet kent dan kennen we elkaar na kamp. Ook zie je me binnen de lijnen, dan ben ik die kleine.

Groetjes heen en groetjes weer en tot de volgende keer. joejoe

Ron Heuvelmans Hallo alle kampgangers!!! Ik ben Ron Heuvelmans en ga voor de eerste keer mee als kamp leiding. Jammer genoeg ben ik nog meegegaan naar jeugdkamp. Maar daar wordt nu verandering in gebracht. Ik volleybal al zowat mijn hele leven en daar hoort natuurlijk ook beachvolleybal bij. We gaan er een extreem gezellig en leuk weekend van maken. Afgesproken?
Manon van Dongen Hallo allemaal! Ik ben Manon van Dongen. Ik  ga samen met mijn zussen Jeske en Anne mee als leiding.
Ik speel op dit moment in de dames 9. In het dagelijks leven ben ik bezig met mijn opleiding MBO verpleegkunde
en ik zit in de 3e. Momenteel loop ik stage in het ziekenhuis.
Manon van Dongen
 Kira Westland Hee Allemaal, Ik ben Kira en ik volleybal al sinds mijn 7e met heel veel plezier. Veel van jullie zullen mij al kennen als trainer, want dat doe ik ook al een jaartje of 6.

Ik ben ondertussen te oud om mee te gaan op kamp, dus ga ik gezellig mee als leiding ?. Ook ben ik de allerjongste van de hele kampleiding (en dus ook de leukste toch?? ?).

Ik heb er al superveel zin in en ik hoop jullie ook!!

Anne van Dongen Hallo! Ik ben Anne van Dongen! Mijn zusjes gaan ook allebei mee als leiding, Jeske en Manon.
Zelf kan ik helaas niet meer volleyballen door mijn rug, maar op kamp gaan als leiding vind ik altijd erg leuk,
dit word mijn zesde jaar! In het dagelijkse leven werk ik bij Safaripark Beekse Bergen.
Anne van Dongen
Jimmy Bruurmijn Hallo, mijn naam is Jimmy. Ik volleybal al 14 jaar en speel op dit moment in Heren 2.
Doordeweeks geef ik les op de basisschool en mijn vrije tijd besteed ik vooral aan het kijken van series en chillen met vrienden
Jimmy Bruurmijn
Gitte van Oort
Hee allemaal,
Ik ben Gitte van Oort en volleybal al bijna mijn hele leven.
Vorig jaar ben ik voor het eerst meegegaan als leiding op het jeugdkamp en wat was het leuk!
Ik kijk nu al uit naar het volgende kamp om er weer een heel gezellig weekend van te maken!
Ruben Weijand Ik speel in heren 3! Op kamp zul je geen tekort aan energie bij mij zien. Ik heb genoeg enthousiasme voor iedereen (dus ben je het even kwijt, kom maar halen) en ehm… heb je een probleem? Ik heb wel een oplossing! Ruben Weijand
Anne Huijsmans
 Hallo! Ik ben Anne, maar jullie mogen Mus zeggen! Ik volleybal al 15 jaar. Als jeugdlid vond ik kamp altijd superleuk, dus ik hoop nu ik meega als kampleiding het net zo leuk voor jullie te kunnen maken!
Dennis Brink Ik volleybal al meer dan tien jaar en daar hoort natuurlijk ook meegaan met het jeugdkamp bij. Na jarenlang vol enthousiasme als kind mee te gaan, ga ik nu mee als kampleiding. Het kamp voorbereiden is leuk, maar het draait vooral om veel plezier hebben met alle jonge volleyballers op het kamp zelf! Ik heb er enorm veel zin. Tot dan!
Indira Schouten  Hoi! Ik ben Indira en al zo lang als ik me kan herinneren ga ik mee op jeugdkamp! Eerst heel lang als kind, en omdat het kamp natuurlijk veeeeel te leuk is om te missen, sinds vorig jaar ook als leiding J En dat vind ik natuurlijk super tof, want die kampsfeer is gewoon ontzettend gezellig. Een heel weekend lang genieten, wie wil dat nou niet? Ik heb m’n mooiste pyjama en zaklamp al uitgezocht. Jullie ook?
 Chawa van der Jagt  Zeg: GáááwáááhJoehoe!! Wie gaat er mee op kamp?????
Veel kampers kennen mij wel, omdat ik al heel wat jaartjes training geef en zelf volleybal. Want volleybal is de allerleukste sport, Volley Tilburg de allerleukste vereniging en het jeugdkamp is het aller-aller-allerleukste weekend dat je je maar kunt bedenken. We gaan weer een hoop plezier maken op kamp!!!