De kampleiding

     
Lisa Ruijzenaars Hallo allemaal,

 

Ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lisa en ik volleybal al vanaf dat ik zeven was. Het jeugdkamp was en is nog steeds mijn favoriete weekend van het jaar! Toen ik zelf als jeugdlid nog mee mocht, vond ik de gezelligheid op het kamp en met de leiding altijd super. Nu mag ik zelf als leiding mee om het kamp voor jullie zo gezellig mogelijk te maken. Dat moet lukken toch?

Om alvast in de sfeer te komen, heb ik een raadsel voor jullie. Ik ben zelf namelijk een aantal keren mee op kamp geweest als jeugdlid en leiding. Tijdens het kamp krijg je altijd een heel mooi kampshirt. Nu ben ik heel benieuwd of jullie kunnen raden hoeveel kampshirts er thuis in mijn kast liggen….?

Lisa Ruijzenaars
Bram Mutsaers Hoi ik ben Bram Mutsaers en ga al enkele jaren mee als leiding op jeugdkamp.

 

Ik ben vooral in de organisatie van het kamp betrokken en in de technische zaken tijdens het kamp. Ik zorg voor de muziek, zodat iedere kamp weer een groot feest wordt.

Bram Mutsaers
Margot van Ham Heee hallo! Ik ben Margot en al zolang als ik me kan herinneren een fanatieke kampganger. Hoewel, zolang er geen spinnen op de kamplocatie zaten, want daar ben ik nogal bang voor…. Nu ga ik inmiddels al flink wat jaren mee als kampleiding, en dit vind ik telkens weer een feest! Volleyballend zie je me nog maar één keer in de week, want ik vind het heel leuk om mijn tijd te besteden aan de jeugdkampcommissie natuurlijk, en samen werd het toch een beetje te druk. Ik hoop dat jullie er al net zoveel zin in hebben als ik; dan komt het helemaal goed! Margot van Ham
Simone van Ham Je ziet me niet vaak in de zaal, maar volleybal hoort altijd nog een beetje bij mij! Op kamp zul je me veel rond zien rennen, mogelijk veel te vroeg (misschien met te veel kabaal), en dat wordt een en al gezelligheid 🙂 je moet me niet altijd te serieus nemen, alleen af en toe als ik dat vraag. Dat moet lukken toch?! Simone van Ham
Tom Sparidans

Hallo allemaal, ik ben Tom en ik bezit net als de rest van de leiding over het fantastische fenomeen: het kamp gevoel! Dit komt omdat ik als kind vaak genoeg ben meegegaan en als leiding ga ik nu ook alweer een aantal jaartjes mee, dus het enthousiasme blijft groeien!

Ik heb er alweer zin in! Jullie ook?

p1070749
Loes van Tilborg Heehallootjes, ik ben Loes en jarenlang ben ik fanatiek meegegaan op volleybalkamp. Nu ben ik alleen iets te oud om nog door te kunnen als kampganger dus dan maar als leiding toch? 🙂

 

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, ik hoop jullie ook!

IMG_4083 copy
Jitte Westland

Heyhoi 🙂 Ik ben Jitte, en ik kom dit jaar van mijn zus de titel van jongste kampleiding stelen. Ik volleybal alweer bijna 12 jaar en ik vond kamp altijd het allerleukste! Ik mag dit jaar voor het eerst mee als leiding en ik heb er super veel zin in!

Het is natuurlijk altijd veel pret op kamp, maar als je even niks meer weet om te doen zou ik Lara maar eens gaan vervelen 😉

Mila van Hoof

Heyheyyy! Mijn naam is Mila en mijn grootste hobby is volleybal dat doe ik dan ook al bijna heel mijn leven. De leukste activiteit van het jaar is natuurlijk jeugdkamp. Zelf ben ik maar liefst 11 keer mee geweest als jeugdlid op jeugdkamp. Ik heb super veel zin in het leukste weekend van het jaar en ik hoop jij ook! 😉

Jeske van Dongen Hoi hoi!! Ik ben Jeske van Dongen en kom uit Tilburg. Ik heb 15 jaar lang met ontzettend veel plezier gevolleybalt, maar helaas laat mijn been het niet meer toe door een blessure. Om die super gezellige volleybalsfeer toch nog mee te kunnen maken ga ik kei graag mee op kamp met jullie! Ik heb er weer zin in!
Teun Pijnenburg Hee jij daar Ik ben Teun, 20 jaar, energiek, enthousiast en houd van een feestje. Nou heb ik vernomen dat jeugdkamp een feest is. Dus ik ben van de partij. Houd jij ook van feestjes dan zou ik zeggen doe eens gek en schrijf je in. Je kunt mij kennen als trainer en coach en als je me niet kent dan kennen we elkaar na kamp. Ook zie je me binnen de lijnen, dan ben ik die kleine.

 

Groetjes heen en groetjes weer en tot de volgende keer. joejoe

Ron Heuvelmans Hallo alle kampgangers!!! Ik ben Ron Heuvelmans en ga ondertussen al een paar jaar mee als kamp leiding. Ik volleybal al zowat mijn hele leven en daar hoort natuurlijk ook beachvolleybal bij. We gaan er een extreem gezellig en leuk weekend van maken. Afgesproken?
Manon van Dongen Hoi Hoi, ik ben Manon, Ik ga al jaren mee op kamp. Eerst als kind en nu met heel veel plezier als leiding. Want het jeugdkamp is het leukste weekend van het jaar! Zien we jullie dit jaar ook op kamp? Ik heb er in iedergeval zin in! Manon van Dongen
 Kira Westland Hee Allemaal, Ik ben Kira en ik volleybal al sinds mijn 7e met heel veel plezier. Veel van jullie zullen mij al kennen als trainer, want dat doe ik ondertussen ook al heel wat jaartjes 🙂

Mijn zusje en moeder gaan ook mee als kampleiding en mijn vader zie je, als je goed zoekt, verstopt achter een fototoestel. Gezellig toch?!

Ik heb er al superveel zin in en ik hoop jullie ook!!

Anne van Dongen Hallo! Ik ben Anne van Dongen! Mijn zusjes gaan ook allebei mee als leiding, Jeske en Manon.
Zelf kan ik helaas niet meer volleyballen door mijn rug, maar op kamp gaan als leiding vind ik altijd erg leuk,
dit doe ik al heel lang! In het dagelijkse leven werk ik bij Safaripark Beekse Bergen.
Anne van Dongen
Jimmy Bruurmijn Hallo, mijn naam is Jimmy. Ik volleybal al 14 jaar en speel op dit moment in Heren 2.
Doordeweeks geef ik les op de basisschool en mijn vrije tijd besteed ik vooral aan het kijken van series en chillen met vrienden
Jimmy Bruurmijn
Gitte van Oort
Hee allemaal,
Ik ben Gitte van Oort en volleybal al bijna mijn hele leven.
Vorig jaar ben ik voor het eerst meegegaan als leiding op het jeugdkamp en wat was het leuk!
Ik kijk nu al uit naar het volgende kamp om er weer een heel gezellig weekend van te maken!
Ruben Weijand Ik speel in heren 3! Op kamp zul je geen tekort aan energie bij mij zien. Ik heb genoeg enthousiasme voor iedereen (dus ben je het even kwijt, kom maar halen) en ehm… heb je een probleem? Ik heb wel een oplossing!
Anne Huijsmans
 Hallo! Ik ben Anne. Ik volleybal al 15 jaar. Als jeugdlid vond ik kamp altijd superleuk, dus ik hoop nu ik meega als kampleiding het net zo leuk voor jullie te kunnen maken!
Dennis Brink Ik volleybal al meer dan tien jaar en daar hoort natuurlijk ook meegaan met het jeugdkamp bij. Na jarenlang vol enthousiasme als kind mee te gaan, ga ik nu mee als kampleiding. Het kamp voorbereiden is leuk, maar het draait vooral om veel plezier hebben met alle jonge volleyballers op het kamp zelf! Ik heb er enorm veel zin. Tot dan!
Indira Schouten  Hoi! Ik ben Indira en al zo lang als ik me kan herinneren ga ik mee op jeugdkamp! Eerst heel lang als kind, en omdat het kamp natuurlijk veeeeel te leuk is om te missen, sinds vorig jaar ook als leiding J En dat vind ik natuurlijk super tof, want die kampsfeer is gewoon ontzettend gezellig. Een heel weekend lang genieten, wie wil dat nou niet? Ik heb m’n mooiste pyjama en zaklamp al uitgezocht. Jullie ook?
 Chawa van der Jagt  Zeg: GáááwáááhJoehoe!! Wie gaat er mee op kamp?????
Veel kampers kennen mij wel, omdat ik al heel wat jaartjes training geef en zelf volleybal. Want volleybal is de allerleukste sport, Volley Tilburg de allerleukste vereniging en het jeugdkamp is het aller-aller-allerleukste weekend dat je je maar kunt bedenken. We gaan weer een hoop plezier maken op kamp!!!
 
Lieke Klijn Whiiiiiiieeeeeew Wwwhiiiiieeeeww! (Jaja, je moet bij het eerste Volley Tilburg kamp zijn geweest om die te snappen!) Ik loop al een aantal jaartjes mee als leiding van het jeugdkamp, eerst bij Triade-vct en nu natuurlijk bij Volley Tilburg. Elk jaar heb ik weer zin in het jeugdkamp: Een heel weekend vol gezelligheid, spellen en lekker gek doen! Lieke Klijn
Lara Coolen

Hoi allemaal

Ik zal me even voorstellen, ik ben Lara en ik ben 19 jaar. Ik volleybal ondertussen alweer acht jaar en zolang ik me kan herinneren stond ik altijd te popelen om mee te mogen op jeugdkamp. Dit jaar ga ik voor het eerst mee als leiding…… spannnuuunnnddd!!

Mocht je tijdens het jeugdkamp even niet meer zo goed weten wat je wil gaan doen, dan raad ik je aan om Jitte te gaan vervelen 😉 Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop jullie ook!

Groetjuuusssss!